First slide

Onderhoud & Herstellingen

Aangezien het dak het meest essentiële deel is van een gebouw, is het onderhoud van uw dak en gevel belangrijk. ATD Covan biedt een onderhoudscontract aan voor goede service na afwerking van een dak-of gevelproject. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring met grotere projecten zoals scholen, ziekenhuizen en appartementsgebouwen. Naast periodieke opvolging kunt u ons ook contacteren voor kleine herstellingen. Het noodlot kan ook soms toeslaan en we staan voor u klaar voor herstellingen na stormschade. De natuurelementen zijn niet altijd voorspelbaar en daarom kunt u altijd op onze expertise rekenen. ATD Covan werkt ook actief samen met diverse verzekeringspartners voor dekking en interventie na stormschade.

Onderhoud van gebouwen

ATD Covan biedt natuurlijk service na oplevering van een dakproject. Kies voor een onderhoudscontract bij ons zodat uw gebouw in topconditie blijft! Het type daken en gevels bepaalt het aantal onderhoudsbeurten per jaar. Het dak is het meest elementaire onderdeel van een gebouw, dus het is geen overbodige luxe om dit gebouwsonderdeel goed te onderhouden.

Dankzij het onderhoudscontract verhelpen wij kleine beschadigingen in een vroeg stadium. ATD Covan maakt eerst een grondige inventarisatie van uw dak en/of gevel, laat uw gebouwonderhoud dus over aan een specialist voor het bekomen van een langere levensduur van uw gebouwelementen.

Voor meer advies kunt u ons contacteren via formulier, telefonisch: 0475/67 11 71 of mail covan1@skynet.be.

De voordelen van een onderhoudscontract

 • Uw dak gaat dankzij een jaarlijks dakonderhoud 5 à 10 jaar langer mee.
 • U vermijdt lekken of infiltraties.
 • U loopt niet tegen onverwachte en te vermijden kosten op.
 • U betaalt minder voor uw brandverzekering en vermijdt discussies bij schade.
 • Snelle reactietijd bij het nemen van een onderhoudscontract.
 • Betere vastgoedwaarde van het gebouw.
Vraag hier je offerte >

Herstellingen na stormschade

Heeft u stormschade opgelopen aan dak en/of gevel? Samen met u maken we eerst een grondige inventarisatie van de opgelopen schade met een opdeling 'dringende werken' en 'minder dringende werken', ook het esthetische wordt besproken om uw dak en/of gevel mooi te herstellen. ATD Covan zorgt voor een professionele, snelle en goed gecoördineerde herstelling.

Belangrijk, voor u als klant, is het goed documenteren van de schade voor uw verzekering. Dus niet onmiddellijk opruimen van de schade maar eerst alles goed fotograferen en verzekeraar contacteren.

Voor meer advies kunt u ons contacteren via formulier, telefonisch: 0475/67 11 71 of mail covan1@skynet.be.

Stormschade? contacteer ATD Covan

 • Professional: meer dan 20 jaar ervaring.
 • Snel laten herstellen bij ATD Covan.
 • Uitgebreide vak-en productkennis
Vraag hier je offerte >

Kleine herstellingen

Naast volledige dakrenovatie en nieuwbouwprojecten voert ATD Covan ook kleinere herstellingen uit. Van het repareren van daklekken tot herstellingen aan koper-en zinkgoten. Ook schouwen en dakkappelen herstellen behoort tot onze diensten. Heeft u zo'n kleine herstelling nodig? Advies nodig? Bel of mail. We zorgen zo snel mogelijk voor een gepaste oplossing of afspraak.

Kleine herstelling? Contacteer ATD Covan:

 • Daklekken repareren
 • Herstellen van dakgoten en afvoerbuizen
 • Herstellen van schouwen en dakkappelen
 • ...
Vraag hier je offerte >

Asbest Verwijdering

asbestverwijdering ATD Covan

ATD Covan is een erkend asbestverwijderaar, voor een veilige asbestverwijdering kunt u ons contacteren. Na de werkzaamheden laten we ook alles netjes en veilig achter.

Voor meer advies kunt u ons contacteren via formulier, telefonisch: 0475/67 11 71 of mail covan1@skynet.be.

Pak asbest verwijdering op een veilige manier aan en contacteer ons!

 • Veilig: ATD Covan zorgt voor een veilige sanering en asbestopberging
 • Expert: met meer dan 20 jaar ervaring en certificaat in asbestverwijdering zijn we de geschikte partner.
Vraag hier je offerte >