First slide

Timmerwerken

ATD Covan heeft jarenlange ervaring in daktimmerwerken. U kunt ons contacteren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten; zoals renoveren van bakgoten, dakkapellen en dergelijke. ATD Covan is de expert om alle houten dakconstructies naar uw wensen uit te voeren. In samenwerking met de klant, alsook in samenwerking met uw bouwpromotor, projectleider en architect. We staan de klant bij met gespecialiseerd advies over de beste daktimmerwerken voor uw project.

Kwalitatieve timmerwerken zijn van fundamenteel belang voor een stevig dak

De daktimmerwerken zijn de belangrijkste werken voor een goede dakconstructie, het dient stevig en goed gebouwd te zijn. Zo bent u als klant gerust tijdens de werken en mag u een mooi eindresultaat verwachten van uw dakproject.

Advisering bij materiaalkeuze

Vakkundig daktimmerwerk zorgt voor een degelijke en sterke dakconstructie, maar daarbij is de materiaalkeuze ook van belang zoals de materiaalkeuze van een goed onderdak. ATD Covan adviseert u bij uw materiaalkeuze voor het timmerwerk: gedrenkt hout voor het skelet van uw dakconstructie, onderdak, ... Het onderdak en dakconstructie dragen immers de dakbedekking, jaren lang, dus de materiaalkeuze en uitvoeringsdetails moeten overwogen worden. Contacteer ons voor vrijblijvend advies via formulier, telefonisch: 0475/67 11 71 of mail covan1@skynet.be.

foto's Timmerwerken
Timmerwerken - 4 foto's